Spelregels
Hoe lang duurt het voordat mijn advertentie wordt beoordeeld?
Tijdens kantooruren wordt uw advertentie zo snel mogelijk beoordeeld. Dit kan enkele momenten duren, maar in drukke periodes kan het langer zijn. Buiten kantooruren kan de beoordeling tot maximaal 24 uur na aanvraag duren. U ontvangt een e-mail met de status van uw advertentie nadat deze is beoordeeld. Als uw advertentie is goedgekeurd, kunt u deze direct activeren.
Hoe vraag ik om het geverifieerde label?
U kunt het geverifieerde label aanvragen via uw dashboard. Onderaan uw advertentie vindt u de link "Geverifieerd label". Klik hierop en stuur ons uw verificatiefoto. Als uw advertentie nog niet online staat, moet u deze eerst activeren.
Welke afbeeldingen zijn acceptabel?
Om de integriteit van onze website te waarborgen, hanteren we enkele richtlijnen met betrekking tot afbeeldingen. Omwille van kwaliteitsredenen kunnen we de volgende afbeeldingen niet toestaan: Afbeeldingen waar andere personen of derden zichtbaar zijn. Afbeeldingen die expliciete geslachtsdelen tonen. Hardcore afbeeldingen, inclusief expliciete seksuele handelingen zoals penetratie, orale seks en masturbatie. Afbeeldingen die niet aan deze richtlijnen voldoen, worden verwijderd. Herhaalde schendingen kunnen leiden tot de verwijdering van uw advertentie. Erotische en/of naaktfoto's zijn echter wel toegestaan.
Wat mag er in mijn gebruikersnaam staan?
Uw gebruikersnaam mag uit maximaal twee woorden bestaan, zoals een voornaam en een bijvoeglijk naamwoord, of twee bijvoeglijke naamwoorden. Het is niet toegestaan om prijzen, telefoonnummers, steden of sleutelwoorden zoals "promo" of "actie" in uw profielnaam op te nemen. U hoeft uw echte naam niet te gebruiken; uw privacy is belangrijk voor ons!
Is adverteren op Wipje gratis?
Adverteren op Wipje is volledig GRATIS! Zowel het maken van uw profiel als het plaatsen van uw advertentie is kosteloos. U kunt één advertentie per dag plaatsen en deze op regelmatige tijdstippen vernieuwen. Wipje wordt echter dagelijks bezocht door tienduizenden bezoekers en adverteerders, waardoor het aanbevolen wordt om uw advertentie te upgraden naar een GOLD advertentie om meer zichtbaarheid te krijgen. Als u extra op wilt vallen of een vaste advertentie wilt, bekijk dan onze premium advertentiemogelijkheden.
Hoe kan ik misbruik of oplichting melden?
U kunt misbruik melden bij advertenties of profielen. Onder elke advertentie of profiel vindt u aan de rechterkant een link om misbruik te melden. Via het bijbehorende formulier kunt u uw klacht of melding indienen. Onze moderators zullen passende maatregelen nemen en u een e-mail sturen over de verwerking van uw melding. Als de advertentie al offline is, kunt u ons een bericht sturen met uw klacht of melding.
Wat is toegestaan in de titel en advertentietekst?
Wipje is een advertentieplatform voor volwassenen, waar ruimdenkendheid hoog in het vaandel staat. Echter, er zijn enkele grenzen die niet mogen worden overschreden: Het promoten van drugs, seksuele handelingen met minderjarigen of dieren en andere illegale activiteiten is strikt verboden. Het gebruik van prijzen of sleutelwoorden zoals "promo" of "actie" in uw titel is niet toegestaan. U kunt prijzen vermelden in de daarvoor bestemde velden en een volledige prijslijst op uw profiel plaatsen. Het vermelden van steden of gemeenten anders dan uw werklocatie is niet toegestaan. Onze zoekfunctie toont uw advertentie aan gebruikers in omliggende steden en gemeenten op basis van uw werklocatie.
Hoe kan ik het "GOLD" label verkrijgen?
Advertenties met het "GOLD" label zijn betaalde advertenties en bieden aanzienlijke voordelen. Uw advertentie wordt weergegeven op de homepage, de meest bezochte pagina op Wipje. Uw advertentie verschijnt boven de gratis advertenties in de rubrieken, zelfs als deze later zijn geplaatst. U kunt een "GOLD" advertentie activeren met credits of per SMS.